Top
 
INSPIRE GYM

Personal Trainer

Antrenament

Echipa INSPIRE GYM a gândit câteva programe complete de antrenament şi nutriţie potrivite obiectivelor tale. Află mai jos ce înseamnă un antrenor personal şi un program de antrenament adaptat corpului şi nevoilor tale.

De ce

Antrenamentul cu un antrenor va fi mult mai distractiv si timpul va zbura pe langa tine. Nici nu iti poti da seama cat de usor este pana nu incerci. Cum ar fi sa te joci practic cu mingea medicinala si cea de bosu si in acelasi timp sa slabesti. Dintr-o data antrenamentul anevoios la care veneai mai mult de gura lumii a ajuns sa fie o oaza de relaxare in mijlocul unei zile pline de stres.

Rezultate

Antrenorul personal este un expert in domeniu sau, a lucrat cu multi clienti cu care a avut rezultate si cu siguranta cunoaste formula si pentru succesul tau. Antrenorul Personal este capabil sa adapteze programul pentru a se plia perfect pe nevoile tale, pentru a obtine cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

Antrenori

INSPIRE GYM

De ce as avea nevoie de un personal trainer? De ce as avea nevoie de un antrenor personal cand ma pot antrena de unul singur? Cu siguranta pot alege cateva antrenamente de pe internet si sa le fac in fiecare zi in sala.

Un Personal Trainer te ajuta sa iti definesti scopul in sport. Personal Trainerul ia in considerare nivelul actual de fitness si planifica cu tine atingerea obiectivelor tale prin antrenamente.

Daca nu ai mai fost pana acum la noi, te invitam sa incerci o sedinta GRATIS cu un Personal Trainer si sa te decizi singur daca iti place!

Vreau un antrenament cu antrenor personal
x

Eficienta

Antrenorul personal va eficientiza la maxim timpul tau de antrenament, care va creste calitatea antrenamentului. Acest lucru este in special benefic atunci cand timpul de antrenament este limitat. De exemplu, daca timpul alocat este mai scurt, trainerul este capabil sa creeze o rutina de antrenament cu acelasi consum caloric si aceleasi beneficii fizice, insa in jumate din timpul unui antrenament normal.

x

Viata sanatoasa

Antrenorul personal te poate ajuta sa alegi cea mai potrivita dieta pentru corpul tau, dar si adecvata pentru stilul tau de viata. Desi cele luate de pe internet par foarte atractive la prima vedere majoritatea nu aduc rezultate din cauza ca nu se pliaza pe programul tau de zi cu zi. Cum ar fi sa mananci o omleta din 3 albusuri de ou in mijlocul unei sedinte importante?

x

Rezultate

Nimic nu se compara cu senzatia pe care o vei avea atunci cand te urci din nou pe cantar si antrenorul iti va arata cum kilogramele s-au topit miraculos si procentul de grasime este format acum dintr-o singura cifra. Odata ce vei indeplini targetul pe luna respectiva increderea in fortele proprii va creste vertiginos, te vei smti practic ca o noua persoana gata sa doboare orice bariera ii sta in cale.

x

Antrenament

Antrenorul Personal te va ajuta prin alegerea exercitiilor potrivite pentru telul tau, te va motiva in mod constant si iti va corecta forma de executie. Vei avea nevoie de un antrenament solicitant atat pentru masa musculara precum si pentru sistemul tau cardio-vascular. Niciodata impinsul la un aparat nu se va putea ridica la inaltimea unei flotari cu greutatea corpului tau pentru a-ti mentine pulsul la un nivel ridicat.

planuri de antrenament personalizate

dezvoltate pentru nevoile tale personale

Calculeaza-ti indicele de masa corporala

Calculatorul dvs. IMC generează numărul de calorii pe care corpul dvs. le arde pe zi în repaus. IMC cu factor de activitate este numărul de calorii pe care corpul dvs. le arde pe zi pe baza factorului de activitate pe care l-ați selectat.

rezerva antrenamentul tau cu un

personal trainer

Urmareste-ne pe