Top

bio

Iustin Dumitrachescu

Profesor/ Antrenor.

Pasiune . Acesta este cuvantul care ma defineste in practicarea si predarea fitnesului. Am peste 25 ani de experienta dedicati  acestui sport. Mai mult ,l-as numi o stiinta.Pentru practicarea fitnesului nu este suficient sa stii programe de antrenament. Trebuie sa ai si o baza solida de cunostiinte de nutritie, biomecanica, biochimie pe care eu le-am aprofundat la nivel Universitar.

Care este viziunea mea ?

Practic acest sport pentru a fi sanatos si a arata bine cat mai mult timp posibil.Acest lucru creste increderea de sine, amplifica bucuria de a trai. Nu urmaresc sa arat bine pe o perioada de 2-3 ani ci toata viata.Sportul in general este un beneficiu adus organismului si nu trebuie facut pentru o perioada limitata, ci trebuie sa devina un stil de viata.

De ce Inspire Gym ?

Aici am vazut profesionisti care stiu ce au de facut. Am vazut cata pasiune depun, cata daruire,de aceea am decis sa ma alatur acestei echipe . Ma bucur ca am avut aceasta ocazie sa lucrez cu o echipa de oameni bine pregatiti care stiu ce au de facut in domeniul sportiv. Impreuna vom face tot posibilul pentru a va ajuta sa va atinge-ti  scoprile propuse intr-o maniera profesionala , stiintifica.