Blog
  • Pagina principala
14
10
2017

Ce este 7Card-ul

De Ionut F 0

Fie ca esti la birou, acasa sau in oras, 7card te ajuta sa faci sport in functie de dispozitia pe care o ai sau in functie de locul in care te afli la o anumita ora. Nu trebuie sa mai depinzi de programul unui singur club sportiv sau de traficul din oras pentru a ajunge la cursul de cycling sau la ora de aerobic

Flexibil

Ai acces la activitati variate in peste 400 de cluburi sportive. O retea in continua crestere!
Fie ca esti la birou, acasa sau in oras, 7card te ajuta sa faci sport in functie de dispozitia pe care o ai sau in functie de locul in care te afli la o anumita ora. Nu trebuie sa mai depinzi de programul unui singur club sportiv sau de traficul din oras pentru a ajunge la cursul de cycling sau la ora de aerobic. Noi iti oferim acces oricand doresti la orice club sportiv din retea, ori de cate ori iti permite agenda, indiferent unde te afli. Totul intr-un singur abonament!

Variat

Fitness, aerobic, dans, inot, tenis si multe alte activitati. Si nici nu trebuie sa alegi, poti sa te duci zilnic unde doresti!
Vrei sa mergi la inot, dar clubul sportiv pe care il frecventezi nu are piscina? Sau poate vrei sa urmezi cursuri de dans care nu se regasesc in oferta clubului respectiv? De ce sa ai un abonament la o sala de fitness si altul la o scoala de dans, cand le poti avea pe toate intr-un singur abonament? Programul 7card reuneste o paleta variata de activitati sportive: fitness, zumba, kangoo jumps, rebound, aerobic, spinning, pilates, yoga, tenis, inot, dans, arte martiale – poti incerca orice tip de activitate fizica doresti!

Accesibil

Cu 7card ai acces la peste 400 de cluburi sportive la pretul unui singur abonament accesibil. In plus, beneficiezi de foarte multe alte discount-uri, oferite de partenerii nostri afiliati.
Ti-ar placea sa combini exercitiul fizic cu o sesiune de spa sau cu o portie de adrenalina pe pista de karting? Sau poate cateva ore de plimbare cu motodeltaplanul? Partenerii afiliati Programului 7card iti acorda discount-uri considerabile! Cursuri de arta oferite de Fundatia Calea Victoriei, terapii spa si sedinte de infrumusetare corporala, partide de paintball, tir cu arcul sau squash sunt doar cateva dintre propunerile partenerilor nostri.
Tag-uri pentru aceasta postare

autor: Ionut F

Copyright © INSPIRE GYM 2016-2019
Toate drepturile rezervate